Jag älskar livets möjligheter

De som känner mig beskriver mig som livsglad, engagerad och personlig. Jag tycker om att de gör det. Att tillsammans med andra människor arbeta för att nå gemensamma mål, lägga upp strategier och milstolpar, och sedan se glädjen i gruppen när vi kommit i mål är det bästa jag vet.

För oss som är engagerade i Holtab är det viktigt att ligga i framkant och delta i diskussionen kring morgondagens smarta elnät. Hur ska vårt samhälle utvecklas och vad kommer våra kunder efterfråga och behöva? Att känna en delaktighet i samhällsutvecklingen är viktigt, oavsett om det handlar om Tingsryd, Stockholm eller det fattiga Nepal. Att bry sig om andra, att vilja göra skillnad, att ta ansvar – det skapar utveckling.

Men såklart måste jag som alla andra hitta andrum, få egentid, en plats där jag kan släppa alla måsten, möten och krav. I mitt fall handlar det oftast om idrott. Som ordförande i IFK Växjö var det kanske inte så mycket “egentid”, men att få jobba med Carolina Klüft under hennes bästa idrottsår har verkligen varit värdefullt. Från Carolina jobbar jag numera med skidskytten Stina Nilsson. Ett samarbete i samma goda anda.